• I.V.M. - In Vino Musica

    I.V.M.

    Oficiální web kapely, založené v roce 2014 v Podivíně. Nové videoklipy, termíny koncertů a novinky...

Aktuálně /
Nejbližší koncerty

20.05.2023 - Slavnosti chřestu a vína - Ivančice

21.07.2023 - Letní PARKování - Velké Opatovice

29.07.2023 - Slavnosti města - Dobrovíz

02.09.2023 - Festival minipivovarů 2023 - Břeclav

08.09.2023 - Pálavské vinobraní - Mikulov

 

Nový videoklip
CHVÍLI SÁM

Chvíli sám: Podivínská kapela I.V.M. uvedla nově na Youtube nový videoklip s názvem "CHVÍLI SÁM", který vyšel v lednu 2022. Jedná se o první singl z nově připravovaného alba, který výjde taktéž v roce 2022.

Nový merch
v našem eshopu

Připravujeme pro Vás možnost koupě našeho merche v novém e-shopu.

I.V.M. BIO

I.V.M. je popová kapela, kterou roku 2014 založili Radim Pacal a Svatopluk Hřebačka.

2014

Všechno vzniklo zcela přirozeně, když nás náhodně spojil jeden divadelní projekt, byli přizváni vytvořit hudbu do nově vznikající činohry "Kukačka z vesmíru". Po skončení této spolupráce jsme se začali dál setkávat a během pár dní vznikla samovolně neuvěřitelná záplava nápadů a písniček, že to přirozeně muselo vyústit v založení kapely. Nepochybně všechny nápady vznikaly jedině u vína, zjistili jsme že to neuvěřitelně funguje – je to naše know-how.

2015

V roce 2015 vyšlo naše první album s názvem “TICHÝ PROUD”. Tehdy na sebe kapela poprvé upozornila svými melodickými písněmi se spoustou různých žánrových propojení a českými texty.

2017

V roce 2017 se roztočila ruleta singlů a vše začalo písní "ŽIJEME JEN JEDNOU", která hned po vydání začala okupovat rádia. Kapela se spojila s producentem Lukášem Chromkem ve studiu Borise Karloffa. Scénáč videoklipu napsal Pavel Kašpar a kamery a režie se ujal Radim Věžník. Kapela chtěla svým prvním vlastním videoklipem zdůraznit odkud pochází všechny scény se odehrávají v Podivíně. Ve stejném roce a ve stejném složení po úspěchu z prvního singlu kapela vydala druhý singl s názvem "ČIVAVA". Tento singl okupoval Hitparády.

2018

V tomto roce se kapela rozhodla vytvořit letní hit. V červnu měla tedy premiéru píseň "POJĎ NIC NEDĚLAT". Píseň se nahrávala v Podivíně opět za přítomnosti Lukáše Chromka a Thomase Lichtaga a text kapela svěřila textaři Petru Soukupovi. Videoklipu se opět ujall Radim Věžník.

2019

Přichází rok velkého útoku na celostátní rozměr. Navíc nastál čas na spolupráci s hosty. V tomto roce kapela vydává singlu "JÁ TĚ ZNÁM" s hostující Evou Burešovou a Radkem Kašperem z J.A.R. Vše vzniklo pod taktovkou Lukáše Chromka a textaře Petra Soukupa. Píseň obletěla doslova celou republiku a dodnes ji hraje řada rádií. Ve stejném roce se kapela pustila do filmové hudby a složila hudbu do scifi BřecLIVE s titulní písní "VZPOMÍNÁM", kde také hostoval pěvecký sbor Sluníčka z Velkých Bílovic pod vedením Dáši Osičkové.

    Radim Pacal

    Zpěv

    Svatopluk Hřebačka

    Akustická kytara

    Jiří Majzlík

    Trubka

    Vojtěch Kabelka

    Basa

    Adam Florus

    Tenor saxofon

    Roman Kratochvil

    Elektrická kytara

    Ladislav Šiška

    Bicí

    I.V.M. ft. Eva Burešová & Lukáš Chromek, Radek Kašpar - Já tě znám

    CHVÍLI SÁM

    JÁ TĚ ZNÁM

    VZPOMÍNÁM

    ČIVAVA

    POJĎ NIC NEDĚLAT

    ŽIJEME JEN JEDNOU

    Napsali o nás

    Eva Burešová s I.V.M. dobýva Českú republiku

    Skupina I.V.M. vypustila pred týždňom letnú tanečnú novinku Ja Ťa poznám, na ktorom hosťuje populárna speváčka a herečka Eva Burešová. Pár dní po vydaní sa klip objavil v TOP5 týždňa a dnes už pesničku môžete počuť v niektorých rádiách.

    Skupina I. V. M.: Většinu písniček jsme napsali při víně

    Své první album Tichý proud vydali v roce 2015 jako In Vino Musica (Ve víně je hudba). Důvodů tvrdit, že v dobrém víně je dobrá hudba, měli mnoho. Sami si ten pocit v rodném Podivíně na jižní Moravě dopřávají.

    Podívejte se, jak to Eva Burešová rozjela v letním klipu

    Skupina I.V.M. vypouští letní duet s tanečním nádechem Já Tě znám, na němž hostuje zpěvačka a herečka Eva Burešová. Ke spolupráci přizvala také saxofonistu z kapely J.A.R. a Xindla X Radka Kašpara a kytaristu Lukáše Chromka, který se zároveň postaral o produkci singlu. Videoklip vznikl v režii Radima Věžníka.

    CHILL-OUT v podání populární moravské kapely I.V.M.

    Oblíbená moravská kapela má nový, v řadě již třetí, videoklip s názvem „POJĎ NIC NEDĚLAT“. Tato kometa na obloze populární hudby zvířila prach ve stojatých paralaxách hvězdných stálic. Žádná ze současných hudebních planet nepohltila svou gravitací tenhle výbuch moravské SUPERNOVY.

    Tady se cítila jako samotná Beyoncé: Eva Burešová z Tváře září v novém klipu!

    Okouzlila nejen diváky seriálu Modrý kód, fanoušky hudební reality show Tvoje tvář má známý hlas či návštěvníky muzikálů, ve kterých hraje. Nyní kouzlu Evy Burešové (27) podlehli také členové kapely I.V.M. Se saxofonistou J.A.R. a Xindla X Radkem Kašparem a kytaristou Lukášem Chromkem natočila letní duet s tanečním nádechem Já tě znám.

    KAPELU I.V.M. ZALOŽILI HUDEBNÍCI Z PODIVÍNA. ŘÍKAJÍ O SOBĚ: JSME TAKOVÝ MALÝ CIRKUS.

    JSME TAKOVÝ MALÝ CIRKUS...rozhovor - Nový život - kdo nečetl v tištěné formě ve čtvrtek, má možnost teď přes FB. A v tomto článku se můžete dočíst, jak to vlastně celé bylo...a jak písnička - JÁ TĚ ZNÁM - vznikla. Ajoj I.V.M.

    Večer plný hvězd v Podivíně. Xindl X a Alžběta Kolečkářová pokřtili novou desku

    Kapela I.V.M. pojala křest svého nového alba Exit 41 opravdu velkolepě. V sobotu 22. dubna uspořádala v podivínské sokolovně na Břeclavsku koncert, na který si pozvala i kmotry alba Xindla X, Lukáše Chromka a Alžbětu Kolečkářovou.

    Šest nových písní na albu produkoval Roman Kašník z Reset Studia v Brně, další dvě kapela tvořila v Praze u Lukáše Chromka. „Jsou nám oba po lidské stránce velmi blízcí. Je to vždy radost s nimi tvořit. Pro mě je to ta nejvyšší meta a důvod, proč vlastně dělám muziku. Jak řekl kdysi Petr Hapka,“ okomentovaly slavnostní večer členové kapely.

     

    Sponzorují nás

    I.V.M.

    Kontakt / Booking

    Kapela, tisk a média

    Zvuk a technika pódia

    Management kapely

    Technická podpora

    Pro pořadatele

    I.V.M.